Recensies

Recensies

4/5
Kan een schilderij een ziel hebben?

Kan een schilderij een ziel hebben? Wanneer ik kijk naar de schilderijen die Angelique van Voorst maakte van mijn hond en van mijn paard, luidt het antwoord: “Ja”. Ik heb inmiddels drie werken van haar bij mij thuis en wat erg opvalt naast het feit dat het echt lijkt alsof een weerspiegeling van de ziel van mijn beestjes in de schilderijen zit, is het feit dat het drie zeer verschillende werken zijn qua techniek. Angelique beheerst de kunst tot in de puntjes om middels verschillende technieken dat vast te leggen wat we nooit meer los zouden willen laten…ons huisdier….een stukje dat verbonden is met onze eigen ziel. Angelique, dankjewel.

suzanneMuk, in opdracht, 30x40 cm

4/5
Vakkundig

Ik ben de trotse eigenaar van verschillende prachtige schilderijen en andere items (een memory box, tegeltjes, ansicht kaarten en zelfs een prachtige muurschildering (trompe l’oeil) voor in de tuin) die Angelique voor ons heeft gemaakt. Wij leveren foto’s van onze honden in en zij maakt daarvan een werkelijk schitterend schilderij. Alles mooi in detail geschilderd en het belangrijkste is dat we de honden daarop ook echt herkennen. Ik heb ook al verschillende kleine schilderijtjes laten maken voor mijn vriendinnen in Amerika en Canada. Iedereen is altijd razend enthousiast wanneer ze hun schilderij onder ogen krijgen. Angelique komt de gemaakte afspraken altijd na en is vakkundig en erg klantvriendelijk. Schilderijen met afwijkende maten en/of specifieke wensen zijn voor haar geen probleem. Haar website is mooi overzichtelijk en de geleverde schilderijen zijn prachtig van kleur en kwaliteit. Ook is prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima en ik zal in de toekomst dan ook zeker weer gebruik van haar diensten maken. Ik geef haar een dikke 10+.

shelties mocorky steen fbbonnie

tuinmuur Mocorky phoebe on the beach

4/5
Zeer enthousiast

Zeer enthousiast ben ik over de twee geweldige inkt tekeningen die Angelique voor ons gemaakt heeft. Onze dames lopen bij wijze van spreken zo van het papier af. Ze weet de ziel te pakken en laat die in de ogen weerspiegelen. Ze weet de blik te vangen zodat je ook echt in de ogen van je eigen huisgenoot kijkt, ditmaal op papier. Alle lof ook over het verloop, de communicatie en het verzenden. Ik zeg een 10 met een griffel. Ik noem dit kunst met een grote K.

 

yillah voor internet

Onze Daffy

Ik heb Daffy gekregen voor mijn 65-ste verjaardag, heel klein, heel lief, enthousiast en ondeugend. Ze vernielde niet veel in huis, want ze had een eigen mandje met speelgoed, van pluchen beestjes tot pieppopjes, dit werkte goed. We hebben met de jaren veel plezier en liefde van haar gehad. En nog steeds is ze erg lief, maar vindt het verder allemaal wel goed. Ze slaapt veel, maar heeft nog wel af en toe haar gekke 5 minuten. Verleden jaar kwam ik op het idee om haar te laten schilderen, ik wist via de familie van Angelique en d,r dieren schilderijen. Via Facebook zijn we in contact gekomen en hebben we met elkaar overlegd. Het was de goede tijd ervoor. Daffy was niet meer het beeldschone hondje van d,r jonge jaren maar wel zoals we haar later zullen herinneren. Ze hangt nu op een mooi plaatsje aan de muur, zijn Angelique heel dankbaar. Alleen al zoals ze kijkt, dat is ons hondje. Ze wordt nu snel oud met alle ongemakken die daar bij horen. Ik hoop dat ze nog even meegaat want ze is haast 15. Ik denk dat we met blijvend plezier naar d,r prachtige schilderij blijven kijken. M.C.

miep

 

Live Masterclass, 13-11-2016

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren