Hoe zou jij het vinden om je eigen hond of paard te schilderen?

Hoe zou jij het vinden om je eigen hond of paard te schilderen?

Kunst is er voor iedereen. Met kunst haal je blijdschap naar je toe. Het verrijkt je leven. Zowel om een kunstwerk te bezitten als om je eigen creativiteit te ontdekken. Daar heb je je leven lang plezier van.

De eerstvolgende cursusdag is Zondag 5 november 2017, hiervoor kan je je nog inschrijven.

Workshop 5 november 2017
Meld je aan door je naam en email adres hieronder in te vullen

We respecteren je privacyOp een schilderij raak je nooit uitgekeken, want het leeft en het is van blijvende waarde op allerlei vlakken.

landing-page-1

Hoe geweldig is het als jij een schilderij van je eigen hond of paard aan de muur hebt hangen? En hoe zou je je voelen als je dit schilderij ook nog eens zelf hebt gemaakt?

Je komt in een proces van creatie, in een andere wereld waar je je ontplooit en je de heerlijke ontspanning hiervan ervaart. Je focus verlegt zich en je vergeet alle andere dagelijkse beslommeringen voor een tijdje.

~~~~~~~~~

‘’Ook ik heb een workshop mogen volgen om je dierbaarste foto op doek te schilderen, onder leiding van Angelique van Voorst. Wat ik heel prettig vond, is dat Angelique voordat we gingen "starten" uitleg gaf over hoe en wat betreft schilderen met acrylverf. Er stonden ook mooie schilderijen uitgestald van Angelique, dus dat motiveerde mij enorm!! Ik vond het een super leerzame, leuke dag en ik ging met een prachtig resultaat naar huis!! Als je gedeeltes wat moeilijk vond, gaf Angelique aanwijzingen en kwam ze je helpen. En ze slaat niemand over, voor iedereen heeft ze persoonlijk aandacht!! Echt een aanrader!!!

Leuk om te doen met familie/vrienden en of collega's!’’ - L. A. R.

~~~~~~~~~~

Tijdens de workshop ga jij jouw kunstzinnige talenten ontdekken. Je legt je eigen dierbare herinnering vast en dat helemaal op jouw eigen wijze. Schilderen is voor iedereen weggelegd, ook voor jou!

Ik begeleid jou  graag in het maken van je eigen dierenschilderij, misschien denk je nu dat je het niet in je hebt, maar dan kan je nog wel eens voor een verrassing komen te staan .

Ik ben ervan overtuigd dat je creativiteit en je verbeelding je laat verbinden met jezelf. Door het plezier dat je ervaart voel je je gelukkiger. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Plezier maakt meer plezier, zeker als het wordt gedeeld met elkaar. In de groep deelnemers zal je al snel de verbondenheid met elkaar merken, omdat iedereen de liefde voor dieren kent en elkaar bemoedigd in het creëren van iets moois. Die saamhorigheid is heel erg fijn. Ook als je verdriet wilt delen omdat je je hond of paard bent verloren, zal iedereen dat begrijpen.

Gevoel voor dieren is absoluut de normaalste zaak van de wereld!

Aan de ontwikkeling van creatieve vaardigheden heb je de rest van je leven plezier. Je kan er altijd op terugvallen en er zal geen moment meer zijn waarop je je niet kan vermaken. Je leert naar dingen kijken op een andere manier voor altijd.

Wil jij ook graag je eigen hond of paard zelf schilderen?

Leg hem of haar dan vast met verf. Een dierbare herinnering aan je trouwe dier waarmee je hem of haar voor altijd dicht bij je hebt.

Schrijf je in voor de eerstvolgende workshop:

Zondag 5 november 2017

Plaats: Boven Leeuwen

Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Cursusleidster: Angelique van Voorst

De workshop kost 79,00 euro.

Dit is inclusief benodigdheden en lunch, koffie/thee/versnapering.

Maximaal 5 deelnemers per cursusdag.

Geef je nu op:

Workshop 5 november 2017
Meld je aan door je naam en email adres hieronder in te vullen

We respecteren je privacyBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *