In opdracht

In opdracht

De unieke persoonlijkheid van jouw dier vastgelegd met verf.

Een gevoel laat zich niet gemakkelijk uitleggen, maar door verf wordt het tastbaar. Ik breng jouw gevoel voor je geliefde hond of paard tot uitdrukking in een schilderij, dat de unieke persoonlijkheid van jouw dier weergeeft. Iedere dag met je huisdier is een cadeau. Met zo’n uniek schilderij hou je je dier voor altijd dicht bij je.

6
Desiree in acryl 70×100 cm

Een dierenschilderij in opdracht

Hoe gaat dat in zijn werk? Ik werk met acrylverf, aquarelverf of inkt. Met aquarel of inkt wordt geschilderd op papier. Papier is kwetsbaarder dan een schildersdoek en vraagt daarom ook wat meer van het inlijsten. Om het te beschermen tegen invloeden van buitenaf, moet het worden ingelijst met een passepartout achter glas. Een doek kan ingelijst worden, maar dat hoeft niet.

Een uniek cadeau voor een speciaal persoon of speciale gelegenheid

Een miniatuurschilderij is een persoonlijk en uniek cadeau om weg te geven!

Deze schilderijtjes zijn 20×20 cm en zijn met acrylverf geschilderd op een doek. De kosten zijn 65 euro per stuk.

De werkwijze is hetzelfde als met een groter schilderij, ik heb een of meer duidelijke foto’s nodig. De levertijd is 2 a 3 weken.

Poster of print

Van vrije werken is een poster te bestellen. Kijk maar eens naar de mogelijkheden! De kans is groot dat er een leuk cadeau te vinden is! Hieronder een voorbeeld op A3 formaat, de kwaliteit is bijzonder goed, gelijk aan het schilderij zelf!

Het is een uitkomst als je een uniek cadeau wilt geven maar geen schilderij wil kopen.

Andere ideeĂ«n voor speciale gelegenheden zoals dit gepersonaliseerde hartjesdoosje van 14×14 cm.

shiba inu

Wil je meer weten? Neem hier contact op voor een gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Maureens’ rescue dogs, 70×70 cm in opdracht

Wat is er nodig?

Ik werk aan de hand van foto’s. Dat kunnen oude foto’s zijn, die je zelf hebt gemaakt. Soms kan dat niet anders, als bijvoorbeeld je dier is overleden. Ik kan ook naar je toe komen om zelf foto’s te maken. Ik zie dan ook meteen je hond of paard in het echt. Dat is niet altijd noodzakelijk, maar soms is het goed om echt kennis te maken. Ik krijg dan de uitstraling en energie van de hond of het paard in het echt mee en kan dit dan meenemen in het schilderij. Een echte kennismaking is natuurlijk ook heel leuk. Als je allebei belangstelling hebt voor dieren, kom je automatisch tot hele fijne onderwerpen van gesprek.

Kijk hier eens hoe andere opdrachtgevers het hebben ervaren om met mij te werken.

fides en Indy 70x100 cm
Fides & Indy, 70×100 cm

Hoe lang duurt het om een dierenschilderij in opdracht te laten maken?

Het is een beetje afhankelijk van het formaat. Een groot schilderij kost uiteraard  meer tijd. Sommige periodes zijn ook drukker dan andere, dus vraag het gewoon even na. Over het algemeen moet je rekening houden met een maand voordat je schilderij klaar is. Dit is belangrijk om in te calculeren als je iemand iets cadeau zou willen doen voor een bepaalde datum.

Waarde.

Een schilderij van je eigen hond of paard heeft een grote emotionele waarde en de aanschaf van een vrij werk is een fantastische investering. Buiten dat je er je verdere leven plezier aan beleeft omdat kunst nooit verveelt, behoudt het ook zijn waarde of wordt het zelfs in de toekomst meer waard.

1
Melek in Oost-Indische inkt 40×50 cm

Jouw wens

Als je mij een opdracht geeft is het mijn taak om in overleg met jou een schilderij te maken die helemaal naar jouw wens is. Waar jij jarenlang met veel plezier naar kan kijken en die de speciale betekenis die jouw hond of paard voor je heeft, goed weergeeft!

2
Unique; acryl op doek, 50×60 cm

Dat betekent dat we met elkaar in gesprek gaan om je wens duidelijk te krijgen.  De informatie die ik ontvang gebruik ik om jouw beeld en gevoel wat jij hebt van je dier, zo goed mogelijk te gebruiken in het schilderij.

Meer weten? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek waarin je al je vragen kunt stellen om een stapje verder te komen in de richting van je wens.

 

Recensies

Kan een schilderij een ziel hebben?

Posted by Suzanne Theunissen

Kan een schilderij een ziel hebben? Wanneer ik kijk naar de schilderijen die Angelique maakte van mijn hond en van mijn paard, luidt het antwoord: “Ja”. Ik heb inmiddels drie werken van haar bij mij thuis en wat erg opvalt naast het feit dat het echt lijkt alsof een weerspiegeling van de ziel van mijn beestjes in de schilderijen zit, is het feit dat het drie zeer verschillende werken zijn  qua techniek. Angelique beheerst de kunst tot in de puntjes om middels verschillende technieken dat vast te leggen wat we nooit meer los zouden willen laten…ons huisdier…een stukje dat verbonden is met onze eigen ziel. Angelique, dankjewel.

Muk in Oost-Indische inkt

Vakkundig

Posted by Monica

Ik ben de trotse eigenaar van verschillende prachtige schilderijen en andere items (een memory box, tegeltjes, ansicht kaarten en zelfs een prachtige muurschildering (trompe l’oeil) voor in de tuin) die Angelique voor ons heeft gemaakt. Wij leveren foto’s van onze honden in en zij maakt daarvan een werkelijk schitterend schilderij. Alles mooi in detail geschilderd en het belangrijkste is dat we de honden daarop ook echt herkennen. Ik heb ook al verschillende kleine schilderijtjes laten maken voor mijn vriendinnen in Amerika en Canada. Iedereen is altijd razend enthousiast wanneer ze hun schilderij onder ogen krijgen. Angelique komt de gemaakte afspraken altijd na en is vakkundig en erg klantvriendelijk. Schilderijen met afwijkende maten en/of specifieke wensen zijn voor haar geen probleem. Haar website is mooi overzichtelijk en de geleverde schilderijen zijn prachtig van kleur en kwaliteit. Ook is prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima en ik zal in de toekomst dan ook zeker weer gebruik van haar diensten maken. Ik geef haar een dikke 10+.

Corky&Phoebe 10×10 cm

Zeer enthousiast

Posted by Maurits & Gerie

Zeer enthousiast ben ik over de twee geweldige inkt tekeningen die Angelique voor ons gemaakt heeft. Onze dames lopen bij wijze van spreken zo van het papier af. Ze weet de ziel te pakken en laat die in de ogen weerspiegelen. Ze weet de blik te vangen zodat je ook echt in de ogen van je eigen huisgenoot kijkt, ditmaal op papier. Alle lof ook over het verloop, de communicatie en het verzenden. Ik zeg een 10 met een griffel. Ik noem dit kunst met een grote K.

Onze Daffy

Ik heb Daffy gekregen voor mijn 65-ste verjaardag, heel klein, heel lief, enthousiast en ondeugend. Ze vernielde niet veel in huis, want ze had een eigen mandje met speelgoed, van pluchen beestjes tot pieppopjes, dit werkte goed. We hebben met de jaren veel plezier en liefde van haar gehad. En nog steeds is ze erg lief, maar vindt het verder allemaal wel goed. Ze slaapt veel, maar heeft nog wel af en toe haar gekke 5 minuten. Verleden jaar kwam ik op het idee om haar te laten schilderen, ik wist via de familie van Angelique en d,r dieren schilderijen. Via Facebook zijn we in contact gekomen en hebben we met elkaar overlegd. Het was de goede tijd ervoor. Daffy was niet meer het beeldschone hondje van d,r jonge jaren maar wel zoals we haar later zullen herinneren. Ze hangt nu op een mooi plaatsje aan de muur, zijn Angelique heel dankbaar. Alleen al zoals ze kijkt, dat is ons hondje. Ze wordt nu snel oud met alle ongemakken die daar bij horen. Ik hoop dat ze nog even meegaat want ze is haast 15. Ik denk dat we met blijvend plezier naar d,r prachtige schilderij blijven kijken. M.C.

miep

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren